Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz FireKeeper #27791 üzenetére

    Nálam eddig működött a game, a legutóbbi patch óta én is "boldog" tagja vagyok a 10 minute crashnek.. minden inditas utan nagyjából 10 percen belül kötelezően kifagy.. iszonyat idegesítő..

    Ha lenne más hasonló értelmes játék már rég a földbe tapostam volna ezt a világ szégyene fost, de vhogy Ubinak szerencséje van és egy olyan "vákumban" vagyunk amior egyszerűen nincs mire ráfüggeni, és jobb alternatíva hiányában vissza-visszalogolunk..

    Aztán amikor azt hiszed naívan hgy majd egy Diablo 4 vagy egy Day Before megoldja hogy mivel játssz napi szinten, akkor az egyiket elhalasztják a másik helyett meg kiadnak egy diablo3-nál is rosszabb Immortalt ahol akkor se lesz maxos karaktered ha eladod a rózsadombi villádat mert 40 forint nem elég egy pay-to-win modelben nekik hogy felbuffold magad..

    Itt tartunk.. oké tudom 3rd world problem picsogás hogy jaj miveljáccak a 1.5M forintos gépemen, de akkor is..

    Visszagondolva én már kb a 90-es évek közepe óta játszom PC-n.. soha ilyen jó gépem nem volt mit most.. soha ilyen romhalmaz felhozatal nem volt még mint most.. mindig volt mivel játszani, most kb nincs.. semmi nem köt le, PvP-t utálom, sportos árkádos fifás callofgyutis szarokat az instalálás előtt 2 héttel unom meg.. A Wildlands kijátszottam, a BreakPoint egy vicc, Outriders egy vicc, a Div1-2-ben meg több órám van mint egy svájci órásmesternek.. :DDD

    Röviden összefoglalva ma a játékipar ott tart hogy azmennyaf@szomba.. :o :(( :( :W

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák