Új hozzászólás Aktív témák

  • vicces

    addikt

    tegnap jött egy email, hogy jelentkezzek a toyota kereskedőmnél. mármint ők írtak. mondom mi van már megint :F
    és nagy meglepetésemre a telefonbeszélgetésnél jött az örömhír, hogy átvehetem az autót.
    szóval tegnap végre sikerült lepapírozni. 1 hónapot állt a kereskedőnél. abból 1 hét az én saram korona miatt. nem értem mi tartott ilyen sokáig és azt sem értem, hogy a mai napig egyetlen eurócent sem hiányzik a számlámról az autó miatt, pedig még a biztosítást is megcsináltuk, de a lényeg, hogy a gép ott áll az ablak alatt :K
    még nagyon szoknom kell. a kamiont egyszerűbb gazdaságosan vezetni, mint ezt, de csak belejövök.
    egyébként rohadt halk, jobban gyorsul egy kicsit az előbbi autóm után és a zene is szól. a basszus 0-án áll, de nekem még így is sok.


    amit nem értek, hogy amikor tempomattal haladok és felismer egy újabb sebességkorlátozást akkor mit nyomjak, hogy egyből utána betartsa a sebességet. annyit tudtam eddig csinálni, hogy a + - gombokkal átpötyögöm a beállított sebességet. :U
    az automata fényszóró egész jó. tegnap este csak 1x villantottak rám de akkor le is vette magától az autó tompítottra. elötte meg vagy 10 másik autóval szemben egyből visszakapcsolt.
    jah és úgy tűnik, hogy lehet el tudok az oviba menni a gyerekért elektromosan - nyáron. ezt még konkrétan letesztelem. az egész utca 30-as zóna, szóval nem kell száguldani.

    :)

Új hozzászólás Aktív témák