Új hozzászólás Aktív témák

  • pècsimunkás

    addikt

    válasz pècsimunkás #3329 üzenetére

    Haza hoztam az Aurist .
    Öröm volt vele autózni :D ! 150-es utazót simán tartja , 3000-res fordulatszám mellet 160-nál 3100 . De inkább a 150-et tartottam vele , 160 csak akkor volt , ha utol értem valakit , és , hogy lendületesebben menjek el mellette , oda léptem neki kicsit . Annyi -szerintem (!!!) - , hogy ha valaki 160 -vagy afeletti autópálya tempót akar stabilan , akkor nagyobb motorral szerelt autót vegyen .

    Fogyasztásról :
    Kb 1 hete tankoltam tele , volt 80 km városi - munkába menő - jövő táv , 120 km autópálya , ahol stabilan lehetett tartani a 140 -150 km/h-t . Szóval : 200 km-re tankoltam 12 l benzint ! Az nagyon jó szerintem !

    Teli vágtam újra a tankot , majd az osztrák benzinkútig hol 160 - , volt ahol 100 km /h -val lehetett haladni . Meg volt baleset miatt stau ahol 3-4 km araszolgatás 45-50 percig . Ezen a szakaszon 7,4 l volt az átlagfogyasztás . A sok gyorsítás - lassítás miatt ,és az araszolgatás miatt ezt nem éreztem soknak . Amúgy a fedcomp 7 l átlagot írt ki ,7,4-et mértem ,ez viszonylag pontos szvsz .
    Ausztriában megtankoltam , kb 250 km autópályán , persze megint kb 1 órás stauval , majd Magyarországon kb 400 km országúton , tegnap újra teli tankolva : 6,2 l . A fedcomp szerint 6 l .
    Amúgy a Méganomban is pontos volt a fedcomp . Kb ennyire , mint a Toyotában .
    Kb egyformán fogyaszt a mostani autóm mint az előző , de persze ez sokkal jobban megy :D !

    Szüleimnek , rokonoknak tetszett az autó !

    ( Viszont ...! Édesanyám szerint a Mégane hátsó ülése kényelmesebb volt :D ! Az tényleg , olyan fotelszerű ... Bár se a Mégane , sem az Auris hátsó ülése hosszú távon nem érint :D )

    Szerk .: Kellemes húsvéti ünnepeket !

    [ Szerkesztve ]

    Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

Új hozzászólás Aktív témák