Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    Köszi szépen srácok :B

    MrChris: Igen, eléggé megdobja a mélységet. Legtöbb helyen 2db ilyen szemcse réteg van eltolva egymástól a harmadik réteg meg gyűrődés vagy papír meghajtás. (lábjegyzet: akitől kaptam a képeket ez mondta: "amit több napig javítottam, te módszeresen visszaraktad") :D - és paint-ben javította a képeket, de ez csak érdekesség. :D Azért rengeteget segített még az elnagyolt DOF is ebben a trükkben.

    Teasüti: Nem számoltam ki, de az első beszélgetés az ötletről 02.12-én volt, majd kaptam 130képet. 23-án válogattam, utána nekiálltam a kép mókolásnak, ez elég sok időt vitt. A bemozgatás már nem volt annyira vészes (viszont volt, hogy 1snitt volt 1nap, mert nem tudtam kitalálni milyen mozgás illik hozzá+kamera DOF hozzá időzítve).
    Szóval valahol 2hét-ig tartott megcsinálni, volt, hogy napi 5-6óra, de valamikor 1-2óra.

    Taranis: Jól látod, modernebb, de mintha ott lennék a videóban a kézmozgás miatt. Meg a DOF is az, és az AF. A filmes hatást mondták még az elején és a végén hibának, hogy csak látszólag ad hozzá a képhatáshoz. Meg az első szöveg nem látszik teljesen mikor íródik. - Amit narrációval szerettem volna.

Új hozzászólás Aktív témák