Új hozzászólás Aktív témák

  • Sliderxy

    senior tag

    Kis segítséget kérnék pitiáner dologban. :)

    Van egy ilyen szép kis Schneider mini szekrényem:
    Schneider 13441 Kaedra
    Szerettem volna ha csak ezt látom a falon, de jobban szemügyre véve rájöttem, hogy ez oldalsó bevezetésű. A hátulján nincs elvékonyított kitörhető műanyag korong.

    Amit szeretnék az egyrészt az, hogy egy 5 eres 3 fázisú vezetéket belehúzni, illetve egy 20-as gégecsövet, amiben egy 230-as MBCU vezeték futna be a dobozna. Az hogy ezekkel aztán mi lesz most lényegtelen.

    A kérdésem az, hogy van-e arra szabványos, biztonságos mód, hogy a dobozt hátulról megfúrva valamilyen tömítéssel vezessem be a vezetéket és a gégecsövet, hogy végeredményben csak ezt a dobozt lássam vagy ezt inkább felejtsem el.

    Ha a fenti verzió nem járható, akkor tudnátok ajánlani olyan tömszelencét ami megfelelő lehet a 3 fázisú kábelhez (ha jól sejtem 5x2,5 -ös), és a 20-as gégecsőhöz (nem diflex spirál, egyenesfalú hagyományos nem tudom mi a helyes megnevezése :U )
    Ez így nem nyújtana olyan esztétikus megoldást, de ha csak ez jó akkor nyilván marad ez a verzió.

    Nem vagyok villanyszerelő, szo.attak orrba szájba a szakik, így próbálom magam megoldani amit lehet (Persze full áramtalanítás után, meg azért nem vagyok full analfabéta sem.)

Új hozzászólás Aktív témák