Új hozzászólás Aktív témák

  • Sliderxy

    senior tag

    válasz PROTRON #5014 üzenetére

    Bekötés szempontjából jó, hogy egyben van a köteg. Egyik oldalon egymás alatt van két kapcsoló, másik oldalon meg egy dupla váltóérintkezős van. Szerencsére a lámpák vezetékei már be lettek korábban húzva a szerelődobozba és ott már közösítve is vannak, csak rá kell csatlakozni.

    Ami viszont nagyon nem nyerte el a tetszésemet az az, hogy a terasz tövében a földben fut a gégecső. Tegnap ástam körülötte egy kicsit és meg is lett. Most bekötés szempontjából így könnyebb a dolgom, viszont ahogy megbontottam kifolyt belőle vagy fél liter víz. Sérülést a látható szakaszon nem láttam, gondolom a nyitott végek felől a hideg időszakban a pára is le tudott csapódni, úgyhogy volt ideje összegyűlni a víznek. Esetleg valahol még sérülés is lehet rajta amit nem látok.
    Ezek a kábelek duplán szigeteltek, de nem erre vannak kitalálva. Merjem én ezt így behúzni vagy gondom lehet belőle a jövőben? Arra gondoltam, hogy a gégecsövet behúznám még egy plusz KPE csőbe, hogy a mechanikai sérülésektől védve legyen, bár ott biztos nem lesz bolygatva semmi, de jobb a békesség.

Új hozzászólás Aktív témák