Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Real_Necro #39497 üzenetére

    Nem vittem állványt. Bohóckodni mentem, nem voltam nagyon fotós passzban (ilyen is van sajna). Lőttem ez a pár werk-et a srácoknak, aztán felpattant a Tamron 90 2.8 és azzal én is beálltam portrézni, arra már volt elég fény kézből is.

    Miért is várnád el a D800-tól a csodát ? :U Ez is csak egy gép, semmi extra, a fizikát nem tudja ő sem megb*ni hátulról :DDD szóval fény nélkül vele sem lehet normális képeket csinálni, mint ahogy semmivel sem. Iso 3200-on f/2.8-on egyébként állványról minden borotva lesz Neked egy ilyen nagylátóval - kivéve a gyalogosokat :D és mivel őket még jobb is eltüntetni a képről, mint bemosottan ott tartani, inkább állvány, f/8 és alacsony iso, hosszú záridő és szépen "eltűnnek" mintha soha nem lettek volna. De ez csak épületre és statikus témára jó, werk-re, emberekre nem.

    Tehát amit kérsz, elérhetetlen. Illetve nem, mert végülis 25600-ig mehettem volna, de hát az nonszensz, már a 6400-et sem szeretem. És a zaj még csak-csak, de amit színvisszaadásban, dinamikában buksz a magas iso-val, azt is nézni kell.

Aktív témák