Új hozzászólás Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
válasz
_Gudella
üzenetére
Jaaa....
Esetleg lesd meg ezt! Ő Intelben használta és elég jól ment....
Bővebben: link
Szerintem A-Data árában van sőtt.... -
KriszBoy
senior tag
Sajna nem volt időm végigolvasni a topikot, de azt szeretném megtudni vajon milyen késleltetéssel, megy az 566-os A-Data-m 600-on?
-
KriszBoy
senior tag
Ez lenne a kérdésem:
Command Rate (CR) ??? Ez pontosan mi is? Mert ugye 1T és 2T között lehet választani, de mi a külömbség? Intelben sose láttam, mert idáig az volt! -
KriszBoy
senior tag
A proci egy Prescot 3.0@3.3 1,45v-n, a lapt már írtam és az Everest eredmények: Írás: 2075, olvasás: 6259, késleltetés: 81,1 !
-
KriszBoy
senior tag
Most próbáltuk ki az 566-os A-Data-m (2*512) és tök jól megy 2-2-2-5 -ön egy P4P800-E Deluxon!

[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Sziasztok!
Vki esetleg nem használ6használt A-Data-t Gigabyte SLI-s lapban? Lehet hülye kérdés, de ha nem akkor vmi újabb Gigabyte-ban? Most tervezem megvenni az SLI-set és félek nehogy akadjon az 566-os A-Data-val!
Hülyeség? Sokat idegeskedem? -
KriszBoy
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ahoz le kéne szednem a hűtőbordát?
-
KriszBoy
senior tag
Vki használta már ezeket a memmeket SLI-s lapban? Pontosabban az 566-osakat?
-
KriszBoy
senior tag
Na végre megvannak a ramok! 2*512 (566-os)! Az alienben volt 19+fa! Kipróbálni még nem fogom, csak majd az új konfigban, ami ahogy nézem csak január közepén lesz!

-
KriszBoy
senior tag
Elég ebből az A-data-ból 500ast venni, vagy inkább 566-osat kéne vennem? Kingmaxot akartam venni, de most ez is képbe jött! Az 500as között nincs 2k Ft külömbség! Bár lehet ezek ugyanolyanok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompakt vízhűtés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest