Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Plebi #18689 üzenetére

    A kommentedből az jön le, hogy olvastad a hozzászólásokat. Sokan ész érveket írtunk amik szerintem érthetőek. Itt nem köpködés ment, csak mindenki leírta a véleményét, érzéseit a termékről. Picco tökéletesen leírta:
    "Ami engem felb**z hogy 3 ev alatt egyet leptunk elore es kettot vissza"

    Mondj egy olyan telefongyártót, vagy IT kütyügyártót ami egy több éves fejlesztés után kihozza a termékének egy fejlesztett (ha nem is 2. de 1.5. generációs) változatát, és bár vannak fejlesztések amik jobbá teszik az előző termékhez képest, mégis több szempontból is visszalépés. 1 ilyen példát mondj. Biztosan létezik ilyen, de a vége valószínűleg nem sikersztory. Ezzel nem azt mondom, hogy a Rift S nem lesz sikeres mert ha sikeres lesz az a piaci helyzetnek (amit az FB ki is használ) és a SW támogatásnak is köszönhető (ami egyébként kiváló). Nem pedig annak, hogy egy kiváló terméket fejlesztettek az elmúlt 3 évben.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák