Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    Az ASW pontosan hogy is működik?

    -Disabled: tiszta ügy, nem számol semmit, annyi fps-t látok, amennyit a rendszer tud, max 90 Hz.
    - Force 45, ASW disabled: fixen (max) 45 fps-t látok, gyors mozgásnál, forgásnál enyhe darabosság, kettőződést tapasztalok. Ez mitől van? Ugyanezt látom Oculus GO-n is bármilyen videoplayerben. Lejátszok egy videót amin gyors mozgás van, rövid záridővel (nincs motion blur), és 2-3 szellemképet látok. Pl. bicikli elhalad előttem. Ha megállítom a videót, éles minden, nem a videófájl ilyen.
    - Force 45, ASW enabled: a rendszer 45 fps-t számol (maximum), és ebből az algoritmus csinál 90-et, de artifaktok előjöhetnek.
    - Auto: na ezt nem tudom. Ha megvan a 90, gondolom nem csinál semmit. De pl. 80 esetén is már generálja a hiányzó 10-et, vagy ez csak duplázni tud és 45 esetén aktiválódik? Közte pedig rosszullét mivel nem kadenciahelyes? Akkor ha jó erős vasunk van, OFF-ot érdemes használni, ha meg gyenge és néha van akadás, akkor inkább force 45 +asw? :U

    ASW 2.0-t látta már valaki? Mi támogatja? Látványos? Nagyobb a hw. igénye?

    :R

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák