Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz r0b3r #69004 üzenetére

    a passziv mixerek sose lesznek olyan jok, meg pl ha ket dolgot akarsz osszemixelni (sb + mt32 midi) amire kitalaltak), lehet hogy nehezen jon ossze. amugy vannak ilyenek is, de nem igazan olcsobbak a jobb minoseguek. illetve ha meg akarsz vmit hajtani normalis minosegben (aktiv dobozok), akkor ott sem mindegy, hogy milyen jelszintet vezerelsz ki.

    sok mixernel keves sztereo csatorna van (ez tipikusan ilyen egyszeri user vagy), igy ha sokat akarsz rakotni a vegen azon kapod magad, hogy egy asztalnyi mixert nezegetsz :) amit en vettem, kompromisszumos - van rajta ket sztereo meg ket mono csatorna. a sztereokat hasznalom alapbol. egy olcso minimixer.

    olyat valassz, amin a ki es bemeneti szinteket is lehet allitani, sokon, csak a kimenetet tudod, de nincs benne bemeneti erosito, pedig a korrekt jelszintekhez nem art. foleg a regi hangkartyaknal, amik ilyenolyan erositett, vonalszintu (de azert nem teljesen szabvanyos) kiemeneteket hasznalnak.

    en zedi8at vettem, az arahoz kepest korrekt, de azert van boven hibaja. az adam t5v studiodoboz meg elkepesztoen jol szol (hifivel osszevetve) ebben az arszegmensben - raadasul sok studiodobozos alternativaja is van, egymasra licitalnak a gyartok folyamatosan (adam, yamaha, presonus, jbl, etc). most egesz jo hangot eleg olcson lehet venni, eleg magas szintig kellene a hifis dobozokat kukazni, hogy labdaba rugjanak az olcsobb studiodobozok mellett.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák