Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Czo #77027 üzenetére

    Hyperv eléggé bugos win98. Pl valamiért nem bootolta be a win98 telepítőt, mondom sebaj sima dos6.22 fdisk, format, sys stb után kézzel felmásolva már megy a telepítő de olyan bug van hogy ha belekattintok az ablakba akkor nem működik a billentyűzet. Jó ezen túl vagyok, aztán windows protetion error. Na akkor google, win95-nél van ilyen ha túl gyors a cpu, arra van fix. 98-ra meg nincs. Vágom hogy unsupported a win98 de nem értem hogy senki nem használ win98-at hypervel?
    Nem értem Vmware alatt 3 kattintás egy win98. Hyper-vt használok szervereken melóhelyen és ott gyönyörűen mennek 2003, 2008, xp stb. (bár 2003-hoz kellett aszem valami plusz iso hogy menjen pár dolog)
    Mindegy Dosom van, kezdetnek az is jó. Majd kísérletezek powershell parancsokkal mert lehet átviszi a voodoot mivel nem gpu talán nem kell hozzá server os.

    KROK640
    FoxiestFox megválaszolta (btw 15-16eft a 32gb-osok darabja szóval nem annyira filléres ddr4-el, ráadásul ezek sajnos load reducedek szóval saját magukkal mennek csak, nem keverhetőek), egyébként réges régen még ddr1 időkben volt ramhiányos gépem és senkinek nem kívánom azt hogy halgassa ahogy swappel a wincsi és várod hogy kapd az out of memory errort mert nem zártál be valamit.
    Azóta semmit nem zárok be és telepakolom az összes gépemet rammal.
    ,
    A lényeg ha úgy adódik hogy kell valamiért ramdrive akkor legyen lehetőségem rá hogy egy komplett os beleférjen és azért maradjon is valami.

    DarthSun
    Ez csak otthoni játszós gép :DDD
    Nem tudom asszony mit szólna ha beállítanék egy megtöltött rack szekrénnyel ilyen 4-8 utas szörnyekkel megpakolva. :DD Az a helyzet hogy egész család használja a gépet, szóval így is luxus ilyen gépen youtubeozni meg receptet nézni de hát miért is ne. Ha ferrárim lenne azzal is el kell menni lomtalanítást megnézni a szomszéd faluban, csak nem tudom van e azokon vonóhorog... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák