Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz -Solt- #10013 üzenetére

    Miert kapna annyiert?
    Newegg-rol volt szo, az netto kisker ar, azzal szamoltam :)

    Igazabol az a kerdes, az Europai felhasznalok, hogy fognak hozza allni a jelentos euro gyenguleshez, a gyartok hirtelen leakarjak-e nyomni a torkukon az euro rovidtavu ~30%-os gyenguleset, vagy kisebb adagokban probalkoznak. (ami azert veszelyes, mert akkor az Eszak-Amerikai ar lesz tul magas, es euroban akar majd mindenki VGA-t venni).
    Foleg a kisebb kartyaknal fog gondot okozni a jelentos aremelkedes, ahol nem mind1, hogy 1 kartya 200$-200 euro (1euro-1.30$ szinten), vagy 200$-260euro(1euro-1dollar szinten).

    Sajnos a dollar erosodese nem tesz jot az euro ovezetnek, nekunk meg meg pluszban ugye ott van a forint gyengulese is az eurohoz kepest, ami barmikor kepes osszeroppani, ha csak hetekre is.

    A lenyeg, hogy lesznek elteresek, biztos lesz ujabb tipusu VGA aminel az AFA-t befizettek a koltsegvetesbe, es csak 20%-al dragabb lesz kiskerben, mint Newegg-en, de ezek mar egyedi akciok.

    Meg annyi "jo" hir van, hogy en mar -1euro-1$ arfolyammal szamoltam, de egyelore meg 1 euro-1.06$, szoval itt meg van par szazalek tartalek arban az euronak ahoz kepest amit felvazoltam.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák