Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Abu85 #7995 üzenetére

    "De a TrueAudio más hangkártyán is átmehet."

    Érdekes érvelés az, hogy "az én hardware-emből is kijöhet közvetlenül, nagy felbontású, szabványos, széles körben támogatott digitális formátumban, egy széles körben elterjedt szabványos interfészen át..., na de mi van ha valaki mégis inkább egy third-party hardware-en át akarja majd kiküldeni, és netalán az a harmadik fél majd direkt keresztbe akar nekünk tenni, és szándékosan elrontani a hangot, amit a mi hadrware-ünk számol, na akkor mi van...? hát ezért szarunk az egészre már az alapoknál, és inkább nem is csinálunk semmit".

    Már megbocsáss, de ez számomra legfeljebb egy stand up comedy kategória, hivatalos kifogásnak nem is elég vicces, mint inkább olyan, mint ha felmutatnák a középső ujjukat, hogy ne kérdezzek hülyeségeket, csak fizessek és kussoljak.

    (#7997) gbors

    Á, annyira nem vagyok én stresszes, csak kezd megint olyan érzésem lenni (így a 0. napom, most bootolt be a gép 290X-el), hogy itt Ph-n szépen bekeverték az italomba a piros AMD hype port, aztán miután zsebbe nyúltam, most sorra jönnek majd az ilyen apróságok, hogy a gyakorlatban mégse úgy megy minden, ahogy azt én elképzeltem, mert elvileg szép és jó is lehetne, csak aztán mégsem...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák