Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz cellpeti #72006 üzenetére

    Netmérés ügyben ahány user, annyi "tuti" alkalmazás. Én a 3g Watchdog pro -t használom. Azt szeretem benne, hogy alapból pont annyi infót mutat, amennyire szükségem van, de ha akarom, akkor részletezni is tudja. Bevallom, nem néztem hogy mennyire "hajszál" pontos. 2GB a keretem. +/- 50MB -ot észre se vennék. De eddig még nem kaptam rajta, hogy hibázott volna.

    A tűzfalnál lényeges, hogy van -e root. Ha van, akkor fogsz találni párat. Root nélkül erősen redukálódik a választék. Ha kombinált megoldást preferálnál inkább, akkor ajánlom az Avastot. A víruskergető funkció kikapcsolható, de a többi hasznos (hívásszűrő, tűzfal, hálózati forgalom figyelő, eszközkereső, stb.). Persze root kell a teljes funkcionalitáshoz.

    Dr. Romano:
    Nekem most nincs telepítve, de sztem valahol van Titanium mentésem a pro verzióról. Ha nem megy "hivatalosan", akkor egyeztessünk priviben! Majd a modik eldöntik, hogy ez mennyire számít warez -nek. 2011 -ben frissítették utóljára. Nem Playen keresztül, hanem közvetlen utalással vettem meg a sráctól a pro verziót úgy, hogy mail -ben küldte az apk -t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák