Új hozzászólás Aktív témák

  • ghop

    csendes tag

    Hello All!
    Csak hogy egy újabb lelkes fan hozzászóljon, én megnyilvánulok :-)
    Tegnap érkezett meg az aliexpress-ről rendelt Star n9589 telefonom. Mostmár az új, fehér dobozban küldik, ami pont olyan mint az n9599-es doboza (lásd pl. itt: http://www.aliexpress.com/item-img/free-shipping-5-7-inch-Star-N9599-1GB-8GB-Note2-MTK6589-Quad-core-Android-4-1/929994997.html#).

    Ahogy kell, a csomagban ott volt a:
    - készülék maga :-)
    - 2 db 3600mAh akksi
    - 1 db silicone case
    - 1 db flip-case
    - fülhallgató
    - 1 db képernyővédő fólia.
    - használati útmutató (hogy ez minek...? :F )

    A telefon 1 GB RAM-mal és 8GB ROM-mal jött. (Persze ma már dobtam is bele a C10-es 32GB-os SD kártyát.)

    Benchmark:
    Android 4.2.1-el jött, out of the box 13 550 pontot nyomott Antutu 4.0-val.

    Első töltéssel egyelőre kb 1 napja megy folyamatosan, ebből WiFi estére ki volt kapcsolva, de volt napközben 1-2 óra 3G...
    A GPS-t ma reggel próbáltam ki. Bekapcs, google maps indít és kb 40 másodperc alatt talált jelet! Nem is értem. Mindenhol azt olvastam hogy az első használat során hosszú percekig keresi a műholdakat. Lehet hogy benéztem és cellainformáció alapján lőtte be a helyemet a térképen, de ahhoz meg túl pontosnak tűnk (olyan 10-15 méteres pontossággal mutatta a helyemet). Mindegy, szóval ennek csak örülök.

    Azért van furcsaság is:
    Csak 1 SIM-mel használom, és ha indítom/restartolom a telót akkor kiírja hogy nem találja a SIM-et, de közben hibátlanul regisztrál a hálózatra (T-Mobile) és működik ahogy kell. A hibaüzenet meg ott csücsül a tray-ben holott azonnal rácuppant a GSM hálózatra a telefon. Ez nem fáj, csak fura. És persze kézzel kell leszedni a hibaüzenetet mert magától nem veszi le.

    Ezen kívűl minden szuper egyelőre. Az üzemidő jónak ígérkezik így hogy az első kb 21h elteltével a normál szokásaim szerint használva is még 17% van az akksiban.

    Az összeszerelés hibátlan, teljesen premium feeling. Nem vagyok klón-fan, de szerintem ugyan olyan érzés ezt kézben tartani mint a valódi Sammsung Note II-t. Persze nem emiatt vettem, hanem mert nagyon olcsó (191 USD volt, aka. kb 41k HUF) és mindent tud ami nekem kell. :C

    -gHoP-

Új hozzászólás Aktív témák