Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz RECSKA #67368 üzenetére

    Kitörölhetem az S3-mal (bár fájdalmas lenne) akár használt, akár új, mert sehogy sem tudok belegyömöszkölni két SIM kártyát.
    Nekem dual SIM telefonok kellenek, mert két kártyám van és évekkel ezelőtt elegem lett abból, hogy két telefonnal járkáljak (hiába volt az Desire és N8). Azóta örömmel használok kínai két SIM-est (előtte is próbáltam, de gagyik voltak), de elég fárasztó, amikor rendre feltűnik valaki a Dual SIM topikban ajánlgatva megvételre a Single SIM-es telefonokat.
    Ilyen volt korábban a Moto G is, amiből ugyan még meg sem jelent a két SIM-es változat, de egyesek már minden kérdésre benyögték, hogy ötvenért lehet venni egy SIM-es Moto G-t. Egy időben az általam nagyon kedvelt Haier w910 is ilyen készülék volt, meg persze egy-egy Galaxy S (2 / 3 / 4) is rendre feltűnik.

    Ha valakinek csak single SIM telefon kell, rendben, lehet neki ajánlani olyat, de ne legyen már ilyen készülékhez hasonlítva a többi dual SIM, ha egyszer az nem alternatíva sok embernek, aki itt a fórumon a Dual SIM telefonokat keresi.

    Ez a kirohanás nem kizárólag neked szól, hanem általában az egy kártyás telefont ajánlgatóknak (egyébként pedig az S3 elég jó képeket készít, bár nem érzem szignifikánsan jobbnak egy Cubot One / Tronsmart TS7-nél az újabb szofverrel, de ez nem von le semmit a Samsung érdemeiből)

    Vagy nevezzük át a topicot és akkor ilyen fenntartásokkal olvasom tovább, vagy akár létre lehet hozni egy single SIM kínai tel topicot is, arra is van érdeklődés

    ...de ha csak engem zavarnak a beszúrt Single SIM ár-és egyéb összevetések a dial SIM készülékekkel, akkor szóljatok...

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák