Új hozzászólás Aktív témák

  • aytukabozs

    addikt

    válasz aytukabozs #4721 üzenetére

    Lenovo k10 saga continues...

    Próbáltam az itteni hozzászólásokból kitalálni a megoldást most ott tartok hogy a wifi problémám is megoldódott, és a hálózatra is felmászik (tehát egyértelműen az etotalk gány romja volt a baj, ők meg a 20. levélváltás körül befékeztek hogy akkor küldjem vissza a telót, és majd megnézetik a gyárban mi baja... :/)

    linkjén a driveren kívül volt egy lenovo suite is amit próbából feltettem, de egyrészt kínai, másrészt az csak média bohóckodásra szolgál,
    viszont belőle nyílnak linkek olyan lenovós oldalakra ahol még nem jártam, és ahol találtam egy rom updater progit (lenovo smart assistant) ami szépen felismerte a telefont annak ami, megmondta az is milyen rom van rajta, és elvileg mivé frissíthető.

    De sajnos aztán hibaüzenettel el is száll ('nincs elég hely a meghajtón', francokat nincs)

    Van egy device rescue menüpontja is, amivel teszem fel full romokat lehetne flashelni, a szépséghiba hogy az egyetlen K-s lenovo amit ismer, az a K920...

    Ekkor már bátorra ideskedtem magam, ugyhogy fogtam a legfrisebb romot a , által mutatott linkről (ezúton is köszi hogy segített a letöltésben, ) a gyári recoverybe belevágtam a és frissítettem.

    A rom szépen frissült, ügyesen újraindult -ahogy várható volt- egy EN/CN rommal, de nagyon nem is volt időm kisérletezni vele, mert a menüt nézegetve, más ott várt a beállításoknál egy noti, hogy van rá még frissebb rom.
    Az OTA frissítést is lefuttattam, és ahogy fent már írtam, most van egy a korábbi hibáktól mentes, ámde gyári bloatware-rel teli, rootolatlan, magyarul nem tudó telefonom, play áruház nélkül.

    A korábbi segítségkérésem tehát így módosul;

    Aki tud bármilyen épkézláb tippet hogy play áruház kerüljön a telefonra, valamint megszabaduljak a china appoktól, az legyen kedves segíteni :)

    Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

Új hozzászólás Aktív témák