Új hozzászólás Aktív témák

  • ML320

    aktív tag

    válasz VANESSZA1 #1974 üzenetére

    Nem ismersz eléggé :D
    Ha a kereskedő szólna belőlem, akkor beszélném rá a Celeronra. De nem rábeszélek, hanem a választási alternatívákat kínálom fel. A döntést neki kell meghoznia. Ha valaki bejön az utcáról, megkérdem, mire van szüksége, legalább 2-3 alternatívát adok neki, majd javaslom, hogy az ismerettségi körében kérdezze meg a hozzá értőt ezekről. Hiszed, vagy sem, a kiajánlások 70-80%-a visszajön!
    Csak tudod, ott van az is, hogy a drágán megvett notival a vevő úgy véli jobbat vett. És ha a szomszéd ''szar'' Celeronja mellé lerakja az ő csúcskategóriáját, majd a használatos programokban nem vesz észre semmilyen sebességkülönbséget, akkor átverve érzi magát. Legjobb eset az volt, amikor bejött egy ürge, hogy noti kell. Kiválasztott egy 250.000-es készüléket, majd hónap múlva panaszkodott. A feladatot úgy fogalmazta meg anno, hogy adatrögzítés, nyilvántartás vezetés. Masszőr foglalkozással időpontokat írt be. A gépet álladóan ki-be kapcsolni, Excelben próbálta vezetni. Megmutttam neki egy PDA-t. Még neki állt feljebb, hogy akkor ezt miért nem mondtam. No comment.
    Nekem nem kell elmondani azt, hogy egy ár-érték arány mit jelent. Hidd el, én vagyok az, aki nap mint küzd a multik ellen, valamint én magyarázom el folyamatosan azt, hogy a gép az nem csak gép. A számítógép olyan, mint a szerelem. A belső a fontos. :D
    De ha visszaolvasol, láthatod, hogy az összeg be van határolva. Hiába szeretnék egy jó gépet ajánlani, csak ronda választ kapok: más f*szával könnyű a csalánt verni. Durva a válasz, de igaz. Mégha csak 10ezerről van szó, akkor is. A legkönnyebb mindig a kereskedőt hibáztatni, csakhogy ezt a mi esetünkben nem tudom elfogadni.
    Azonkívül konkrétan mi lesz az alkalmazás, ami a Celeronon nem fog menni, hanem min Turion, vagy C2D kell?

    Ember tervez, Isten perverz...

Új hozzászólás Aktív témák