Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz #74459392 #50642 üzenetére

    Dehogy használhatatlan.
    Nyugi már, ez már jobb, ha így marad. Figyelj, elég sok idő után a húsleves is kikeményszik. Benne hagyod a tányérban, kiteszed a sivatagba, jövőre kőkemény húsleves páncél lesz a tányérodon. Seres ló legyek, ha ember akad, aki el bírja mosogatni.
    Mint írod, ez máris szinte megfelel neked, csupán kicsit furcsállod ezt a ragadósságát. Hidd el, ahogy az idő halad, ez egyre kevésbé fog ragadni, mígnem egy napon teljesen megszűnik. És tökéletes lesz. Csak most ez nem hat hét, hanem több, mert ugye nem husotlan az a réteg visszatörlés híján. (A rongylabdaccsal való kenés előnye éppen az, hogy lehetetlen vastagon maradnia az aktuális rétegnek. Könnyebb ronggyal szépen dolgozni, mint bármilyen márkás ecsettel, csak neked ez még új, ismeretlen, szokatlan eljárás. Ráadásul ma már vannak jóféle mikroszálas rongyok, amikkel sokkal könnyebb, mint egy elnyűtt pamut pólóval.)

    Azért szeretem jimy_l megközelítéseit, mert sok dolgot leegyszerűsít annak a lényegére, és ezt alkalmazza. A munkái szépek, tartósak, miközben az ár/érték arányuk príma. Neki nem fognak álmatlan éjszakát okozni a nyakatekert kezelési utasítások, és szívfájdalom nélkül képes szembemenni akár egy nagy gyártó ajánlásával. Van saját feje, nincs szüksége a máséra.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák