Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz thyeby #5572 üzenetére

    >>"Én megkedveltem."

    [I>"]Nna! Ez is egy jó informácijó. Már fogtam a lidibe kézbe neháncor, de mindig visszatettem, hogy mit amatőrködök én itt ezzel a kezemben?"

    Egészen biztos vagyok abban, hogy kettőnél többször nem árulták ezt a gépet a lidl-ben, akkor is elég hamar elfogyott a polcról. Legutóbb meg egy hasonló de kisebb gépet árultak.

    "Na, vazze! Te mit csinálnál?"

    Jó kérdés:) Túl részletesen erre nem tudok válaszolni, mert már egy ideje figyelem a hozzászólásaidat és meg kell mondanom őszintén, a hideg futkos a hátamon a tempódtól vagy pontosabban a munkaütemezésedtől. De ebbe nem lenne fair ha beleszólnék:
    1. azt hiszem Te vagy az idősebb, több a tapasztalatod
    2. vak vezetne világtalant, mert bizony velem is előfordul, hogy nem alszom munkaleadás előtt
    3. nem arról vagyok híres, hogy felvetne a pénz és a sok biznisz :)

    Ezzel együtt folyamatosan azt érzem, hogy késélen táncolsz a munkáiddal. Túl azon, hogy személyiségfüggő is a dolog, az a benyomásom, hogy vagy a technológiával van gond, vagy a munka beárazásával. De ez utóbbiba nem szerencsés ha beleszólok, nem látom a helyzetedet, csak azt tudom, hogy ha a konkurenciát nem egy hazai olcsójános jelenti, hanem mondjuk a kínai áruk, akkor tényleg patthelyzetben vagy Te is.

    A fúrót pedig nem kézzel reszeljük, hanem köszörülni szoktuk. Ilyen munkához még egy éjjel-nappal nyitvatartó tescós 5.000Ft-os köszörű is megteszi. Végső esetben meg egy szalagcsiszoló.

Új hozzászólás Aktív témák