Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    válasz Dorian #13983 üzenetére

    Messzire vezetne ez, de ha csak a zenei szokást nézzük én is ellene vagyok ennek. Igazából még a fejhallgatónak is, azt sem sokra tartom, pedig napi szinten a fejemen. Ebből aztán nagy (zenei)kultúra nem lesz. Szerintem, vannak akik azt mondják valahol el kell kezdeni...
    Véleményem szerint nem érthetik így meg a zenét a műfajokat, mikor stimm minden, az előadó a rendszer a kedv az alkalom etc., az lélek ünnep. Ám ehhez a részhez még szorosan csatlakozik az Adele által is reklamált véletlenszerű lejátszás és ez még csak az albumon belül, hát ami még azon kívüli. Persze nem lehet mindig ünnepelni kell a léleknek a tűz is (valami nagy nagy tüzet kéne rakni :) ), de akkor is piros hetesen a Szászcsávási?

    szerk:
    gordonfreemN már értelek, sokszor vagyok értetlen. A legvalószínűbb, hogy nem hallottál még ízlésednek megfelelő Vinylt, de ez a mai világban ritka dolog engem is csak két helyen kapott el, de ott nagyon. Mindjárt visszavett a digitális arcomból hogyaszongya. - no, no kis hárásó hátrébb az agarakkal, így kell ezt valahogy öcsi.
    És letaglózó élmény azt tessék elhinni, fülnek és elmének, de leginkább a léleknek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák