Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    Kedvesim!

    Eljött ez a nap is, a rendszerem elkészült. Megvan a hang, az mire vágytam, noha nem is volt ez a hang igazán tiszta, hogy mit szeretnék elérni a lehetőségekhez képest. Itt a 2. hozzászólásra nem is tudtam mit írni, igazából most sem. Pedig elég alap kérdés, de rohadt bonyolult is, (neki is álltam megírni, két napig azt tettem, de közelebb nem lettem vele, és még kammerer leghosszabb hozzászólását is megdupláztam) mert ha tökös vagyok, akkor ez a kérdés a „Ki mit vár el a hifi rendszerétől?”, egy nyúlfarknyi magyar mondatban leírható. Annyi pénzem meg nincs. Mégis, most a legjobb a rendszerem, köszönhetően az arcomnak, hogy bekéredzkedtem Ear-hoz, vagy farvízére, ahogy tetszik. (bocsi az egoista mondatért, mentségemre felhozni, csak azt tudom, látszólag az.) A történet, tavaly ősztől kaptam kölcsön cuccoka , kábeleket, ampokat, D/A-t, stb., minden fityfenét. A legtöbbhöz instrukció is csak ennyi volt, vidd el hallgasd meg, aztán majd mesélj róla. Nekem meg szép sorban esett le, vagy dőlt le a szilárdnak hitt falak vagy, hogy ismételjem magam, előítéleteimet el kellett szépen engednem. Lassan mindent. Magamtól egyszerű bárgyú hifistának ez nem ment volna, mert tegyük szívünkre kezünket kedveskéim, ki az az ember, akinek egyetlen szavától, mondatára elkezd az emberfia letisztulni, esetünkben jó rendszert építeni, ráadást, hamar! Próféta legyen az a talpán, ki ezt felvállalja,(Jézusnak sem jött ez össze) bár az eredmény a legtöbbünk esetében igencsak kétes lenne. Szóval jöttek, mentek a cuccok sorra, én meg elfogadtam, hogy bezony a kábelezés ugyan olyan fontos, mint bármely részegység a láncban, hogy az elcsatolásoknak mekkora szerepe van mindenhol, hogy minden, de tényleg minden megér egy misét, még az is, hogy a dobozok alatt hová teszem a Tiglonokat. Mert tényleg minden számít. Ma pedig bekerült a rendszerembe az eddig hiányzó AN Kondo Ksl Spc 1-es digitnek, most így olyan szintem vagyok a rendszerrel, hogy igen-igen sokat kellene költeni egy apró „jobbért” feljebb lépésért. Itt jegyezném meg mennyire számít az Spc-nél a kábel hossz, eddig egy hármas Spc volt a digitem, de ennyivel nem jobb az Spc 1 a hármasnál, amennyit én hallok, viszont az 1-es kétszer olyan hosszú, mint a hármas. Mással ezt nem tudom magyarázni. Igen digi, az az koax kábelről beszélek és hosszról.

    Tavaly ősz körül tele lett a cipőm az akkori rendszeremmel, hogy nem lehet rajta klasszikot hallgatni. Gondoltam, kibaszom a dobozt a ganyéra, 5-700k kötött nézek új dobozt, meg hf kábelt neki. Aztán kaptam pár leckét hifiből. Ma már az akkori rendszeremből csak a dobozok vannak, elköltöttem 5-700K-t egy belépő doboz mellé, tartozékra, hozzávalóra, összetevőre. Az eredmény felöl nincs kétség, szemernyi sem. Mert Kollár-Klemencz a Pusztinai nagy hegy alattja, bíz marha jó. És ennyire jó rajt minden, de bármi.

    És akkor jöjjön egy nyúlfarknyi válasz a 2. hsz-ben feltett kérdésre. Azt várom el, hogy olyan illúziót keltsen mintha.., mintha, és simogassa a lelkem.

    thx 001

Új hozzászólás Aktív témák