Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    válasz dgyuri0123 #2242 üzenetére

    Lehet nem jól írtam le. Újra! :) A kábel ami tényleg rohadt mód sok volt, az akusztikámnak, a rendszeremnek jelesül egy Kondo cirka 300k-s jelenlegi árral. De egyszerűen szétszedte a zenét a felbontásával, olyan energiák lettek vele, ami már a mese kategória volt, hangok voltak rendesen, csak zene nem. Ideges lett tőle az egész rendszer. Ugyan ez volt csak kisebb mértékben az arany ezüst ribbonokkal. Itt igazad volt a tónusokkal kammerer, de erre csak aztán jöttem rá mikor ideiglenesen bekerült egy ksl 3-as. Szóval nálam harmóniát bontottak az ezüst IC-k, a legjobb nagyon, a másikak kevésbé.

    fehér ember: Ez egy poén volt. Érdekelnek a kábelek, csak már túl vagyok azon, hogy bármiféle magyarázatot fűzzek hozzájuk. "Itt nincsenek igazán egyező paraméterek, sem anyag, sem felépítés, sem szigetelés terén, úgyhogy alighanem el kéne rugaszkodnunk a hatásmechanizmusuk vizsgálata során az elsődleges elektromos paraméterektől." Ezt meg jól idemásoltam, de nem poénból.

    (#2245) python1
    +1

    Ohh, igen, ezt még talán ide kell tennem, Tigris rendszerén pedig igen jó volt az a kábel, ami az enyémnek sok volt. Ugyan itt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák