Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz AMDFan #7829 üzenetére

    TREFORT ÚÚÚÚRISSTEN :D Utána narancs, utána saját chat-et nyomtunk haverokkal, jó széthúzó magyar módjára kettévált a tenger ott is, akkor is .. :)) :(((

    Lehet én volnék a linuxos hülyegyerek. :U De vigasztal, hogy a BSD alapú rendszereddel Te sem vagy nagyon messze ;] Vi nem a barátom, mcedit, valahogy a DOS-ból nekem ez maradt rám itthon a Norton Commander után :D de ha céges rendszerbe kellene bemászni (erre a mostaninál nincs igény), akkor a vi/vim sem gond.

    Most a Foobar-ra vagyok büszke, virtuális gép nélkül futtatom Ubuntu alatt. :B [kép]

    Vitaminok: +1. Ajánlok mellé egy FitoTree-t is, bélrendszert karbantartani (ha az emésztés és a bélrendszer jó, az már önmagában fél siker, erősen függ tőle az immunrendszer védekező képessége). Meg zöldséglevet, amilyen gyakran csak lehet: zellerszár, cékla gumó, pár répa be egy turmixba, egy pohár vizet mellé, járatni 1 percig, majd a folyós pépet leküldeni reggel éhgyomorra. Ízlés szerint felét reggel, felét este, ha sok lett. Bitang. :K Hát még az output oldal később :)) (Nem hajt meg amúgy). Tömény rost. Az íze eleinte avatatlan nyelvnek küzdős, de szokható. Nálam nem volt issue.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák