Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz alphamooncam #8072 üzenetére

    Köszi, kiváló lenne egy ilyen, de a festő kéteres hangfalkábelt kábelt húzott be, azt újrahúzatni hogy kész a kecó, pffff. Utánakérdezek, csőben megy-e (nagyon remélem - csak tán..) :F Az általad javasolthoz XLR + egy 230V is kell, semmi ilyen nincs adva. Önfejűen megoldották "okosba" és kész.

    Forrásnak meg tökéletes lehet egy RPi-volumio. Wifi-vel megy a webes távirányítás telefonról, tabletről, akármiről. Legyél kreatív.

    Na ezt még ki kell agyalnom, mert 2 zónáról beszélgetünk. :) Mondanám gyorsan, hogy HifiBerry DAC+ Pro XLR, de akkor még mindig csak vagy az összes szól, vagy egyik sem.

    Amin agyalok, ha már passzívban kell maradnom, egy Hifiberry Beocreate. Ez egy 4-csatornás DAC és erősítő egyben, Roon Ready, működik Core-ként és Tidal-el összehozva képernyőn tapicskolva lehetne még ki-be kapcsolni is a hálót és a nappalikonyhát, mint két külön zónát. (Az, hogy ugyanaz szól bennük, ha mindkettő ON, nem gond).

    Másik ötletem a miniDSP SHD Power, Streamer-DAC-Amp kombó, 2x120W és - felteszem - a rávaló Volumio megoldással a multiroom szintén megoldott (és még DSP előnyöm is van, bár azzal most a Hifiberry is próbálkozik).

    Még törpölök, ez az előre behúzott kábelezés elég sokmindent determinál :(( Megpróbálom kicsit feszegetni a kérdést.. mi lenne, ha .. :R

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák