Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz kelly416 #9461 üzenetére

    Nekem szokták mondani hogy ti milyen szerencsések vagytok a gyerekekkel. Mert szót fogadnak, nagyon jól viselkednek, jól teljesítenek a suliba és mindig boldogok.

    De azt nem látják hogy egyen rangúként vannak kezelve. Étterembe elolvassák a menüt és választanak. Én gyerekként? Hasáb + rántott hús és kussolsz.

    Bicajozni vagy úszni szeretnétek menni inkább?

    Van döntésük mindenbe, esetek nagy többségében csak tereljük őket vagy elmagyarázzuk hogy mi miért lenne jobb.

    Segítenek főzni, takarítani, évek óta, boldogan, szívesen. 6 évesen (tavaly) jönnek haza az iskolából, soha nem fogom elfelejteni. Kaja szünetben kint játszhatnak vagy bent híradót nézhetnek, BBC. Általában nézik, jobban tisztába vannak a dolgokkal mint mi. Szóval oda jönnek hozzánk, és oda akarják adni az összes zsebpénzüket. Kérdezzük miért? Mert hallották hogy milyen drága az áram és nehéz kifizetni sok családnak. Így nekik úgy sem kell, inkább segítenek. Nem kértük, nem mondtuk, előbb mennék a híd alá lakni vagy WC-t pucolni mint hogy a gyerekeimtől kelljen pénz... De ez egy életre velem marad.

    Soha nem volt hiszti vagy földhöz vágom magamat. Nem cukrot ha nem gyümölcsöt kérnek a boltba. Tavaly óta bármit isznak nézik mennyi a cukor tartalma és hogy gyümölcs cukor e, és ha túl soknak ítélik nem kérik. Volt ilyen délutáni egészséges főzés és étkezés szakkör amin voltak.

    Szigorúak vagyunk velük, de ritkán van igazi szigorra szükség. Eszméletlenül szeretjük őket, és nagyon büszkék vagyunk rájuk.

    De visszakanyarodva az elejére hogy nem szeretem mikor szerencsésnek mondanak. Ezzel úgy érzem lenézik azt a hihetetlen mennyiségű kemény munkát amit beletettünk hogy ilyenek legyenek. Sok szülő éttermekben is kib@ssza a tabletet a gyerek elé és hozzá se szól.

    Suli után vettem epret a csajoknak, kislány mögöttünk mondja az anyjának ő is szeretne epret. Nesze itt van epres kemény cukor, ez olcsóbb... Azt hittem pofán verem és én megveszem a kicsinek az epret kemény 1 font volt egy doboz akkor.

    Ahogy az emberek többségét nem csípem ez ugyan úgy igaz a szülőkre. Aki ennyire nem törődik a gyerekkel, annak minek kell? Jött hozzánk úgy osztálytársuk hogy nálunk mindennap van e vacsora, mert náluk néha csak hozzá vág az anyja egy zacskó csipszet hogy nesze itt a vacsora. :W Persze munkája nincs, de új lízing Q7 alatta van.

    Annyi de annyi ilyet láttam hogy már inkább próbálom nem észre venni. :F

    Szerk.: Még egy lapáttal ráteszek, viszem őket dolgozni, és van egy szett céges ruhájuk nekik is :D Köszönnek, bemutatkoznak, felmérés van sétálnak mögöttem csak nagy ritkán kérdeznek valamit. Soha de soha nem zavartak benne. Persze lassabban haladok ha ott vannak de nem bánom, élvezem én is, meg úgy sincs túl gyakran.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák