Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Sziasztok!

    Hordozható hangszórót szeretnék venni. Eddig egy Tronsmart Element T6 zenélt itthon, ettől szeretnék feljebb lépni.
    Nem hallgatok hard rockot, és elektronikus zenét sem. Viszont rádiót, pop slágereket, gyerek dalokat igen, valamint lágy háttérzene.
    Szobában, valamint összejöveteleken és kinti kisebb kerti munka során kint is lenne használva. (De semmiképp sem házibulira kell gondolni. Abból már kinőttem :) )
    A mély dübörgős, mindent elnyomó basszus helyett többre értékelem a nyílt, tisztább hangzást. (Viszonyításként, itthon komolyabb hifi rendszerem van Dali-NAD komponensekkel, amiket nem tudok jelenleg kihasználni a 3. gyermekem születése miatt.)

    Ezért szeretnék inkább az ott megszokott hangzáshoz hasonlító hangszínt. (Nem azt a hangot keresem, hanem csak hasonlót.) Nálam a JBL kilőve, nem az én világom. A Vifa Oslora nem szánok annyit. Köztes megoldásként a Harman/Kardon Onyx5-ös hangszóróját nézegettem.
    Mekkora előrelépés lehet egy Tronsmart ElementT6 után? Vállalható ár/érték arányban az Onyx 5? Van róla valakinek saját tapasztalata? Tetszik a Go Play is, de teszteket hallgatva, nekem az Onyx nyíltabbnak, tisztábbank, szellősebbnek, színpadiasabbnak tűnt.

    Ja igen, az fontos, hogy már kisebb hangerőn is legyen dinamikája, tisztasága és nyíltsága. Ne kelljen nagyon felhangosítani, hogy kinyíljon a tér. Szóval ilyen kondíciókkal keresek hangszórót :K

    Köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák