Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz negro #36011 üzenetére

    :R Konkrétan a klotyón ültem és onnan írtam :DDD Egész nap nem volt egy perc szabadidőm sem, emiatt írtam nagyon rövid, de engem érdeklő kérdést!!

    (#36012) CharlieDrop: Igazából nem vagyok nagyravágyó! Nem fogom kihasználni teljesítményét ennek sem, az tuti! Ha csak nem építek magamnak valami gyorsulási versenypályát! ;) Mikor először megláttam 98 környékén az E46-ot, egyből beleszerettem a külsejébe és tudtam, hogy egyszer úgy is lesz egy ilyen kocsim! Szóval egy álmom válik valóra és bízok benne, hogy műszaki állapotát tekintve nem lesz csalódás! Bár.. Ahogy említettétek Ti is a múltkor, a sorhatosokkal nem szokott gond lenni!

    (#36013) letepem: Köszi az infot. Remélem holnap ír a srác, várom már a képeket nagyon!

    Ha valakit érdekel, akkor szívesen belinkelem majd!

    Szerk.: Kicsit más téma, de mégis kapcsolódik ide: Nincs tervben egy ilyen összegyűjtött fejtágító leírás nyitása első hsz-nek? Amibe benne lenne minden hasznos információ BMW tulajoknak. Pl: Mire érdemes figyelni, milyen problémával mit érdemes csinálni, milyen felni/milyen gumi, ajánlott szerviz központok, eredeti-utángyártott alkatrészek, pl honnan-mennyiért, melyik a jó, stb stb...? Sok topicban látni ilyet. Csak egy kérdés :U

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák