Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz SeniorTilla #48319 üzenetére

    Ne is emlegessétek... Beindult a turista szezon, és mocskos mód semennyire sem lehet megmozdulni Ferihegyen a hajnali órákban (a Ryan check in is átkerült az A terminálra). Előre utálom az Evetkéket és Tihamérokat (elég időt töltök Ferihegyen hozzá hogy zavarjon az, hogy szegényeknek fogalma nincs arról hogy működik egy reptér meg a légi utazás, és mindenkit feltartanak).

    És jönnek majd a travel services gépek, az utazási irodás, charter járatos közönség. Na ők utas szempontból általában a legalja. Logouton írtam erről egy bejegyzést, és akkor érteni fogjátok mi a problémám.

    Soha nem értettem azt a típusú utazást, amikor elmegyek a Neckermannba, rábökök a katalógusban egy szállodára, ahova rajtam kívül még egy komplett gépnyi magyar turista megy, és együtt magyarkodunk körbe egy hetet egymás mellett. Mintha itthon lennék.

    Majd a szállodából ki sem mozdulva zabál a Józsi, mert all inclusive, úgy hogy a tenger ott van tőle 70 méterre. Érted, nem megismeri a helyi kultúrát, beszél az ottaniakkal, ismerkedik a történelmükkel, hanem vereti a szálloda medence mellett a T-s előfizetés mellé ingyen kapott JBL BT hangszóróból a mulatóst.

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák