Új hozzászólás Aktív témák

  • VS461

    tag

    Sziasztok!

    Egy Vostro 3350-esem van. Win7-tel jött, de még akciósan, tavaly ősszel vettem egy Win8-at rá. Akkor az ujjlenyomat-olvasó nem működött, de gondoltam, sebaj. Most eszembe jutott, hogy azért van, hogy működjön. A Dell Download-on keresztül letöltöttem a drivert és a DigitalPersona szoftvert is. Sikeres telepítés és ujjlenyomat-beolvasás után gyakorlatilag nem működik. Nekem főleg Win logon-hoz kellene, mert sokszor van "otthagyva" a gép a cégnél, de nem jelenik meg a bejelentkező képernyőn opcióként. IE bejelentkezésekkor ott kiabál, hogy használjam. Ezt viszont csak a Dell honlap miatt használtam, mert az nem működik együtt a Chrome-mal. Aminél meg nincs ujjlenyomatos opció loginekhez... A sima Win bejelentkezés viszont legalább működhetne.

    Ha valakinek lenne ötlete... Dell USA support visszadobott azzal, hogy ez a laptop nem amerikai. Magyarra váltva nincs email opció. A fórumon meg sajnos semmit nem találtam.
    Előre is köszi!

    Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота

Új hozzászólás Aktív témák