Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz kricsi81 #22005 üzenetére

    Lilyről a "majdnem profil" című kép, ami elfogadható, viszont azon is Lily kicsit sötét lett. Én egy kicsit világosítanék rajta a LR adjustment brush tool-jával.
    A többi kép kb olyan, mint amikor a szülők próbálnak képet készíteni a gyerekről, de az sose akar megállni. Elég fura pózokat vesz fel, és a négy képből csak egyszer néz a kamerába, azon a képen viszont túl szűk a vágás balról, és szintén egy kis világosítás ráférne.
    Jah, és a High school musical póló sokaknak nem szimpi :DDD

    Velencei képekből jól kiválasztottad a legjobbat. Ez az artist-os kép tényleg jó lett.
    A többiből talán még a második kép elmegy(bár lefogadom, hogy mindenkinek, aki arra járt,van egy ilyen képe), viszont az összes többi csak amolyan túristafotó, és látszik, hogy csak a dokumentáció volt a lényeg.
    A szemüveges kép teljesen tipikus, ezer ilyet látni flickr-en, akárhol készülhetett volna, ugyanaz a szokványos kép lenne, szinte no élességgel. Telefonnal is szoktak ilyet csinálni...
    Magyar fizetős feliratos képet nem kommentálom, alapból az ilyen "csak szöveg"-es képek nem túl szerencsések, ráadásul gondolom csak meg akartad mutatni, hogy ilyen is volt, szal ne is foglalkozzunk vele.
    Utolsó kép megint csak egy sima felirat, semmi különös nincs benne, színek is teljesen átlagosak. Nem látjuk, hogy "ez most miért is jó nekünk?"
    Miért is kéne tetszenie?
    Mit is jelent nekünk ez a Ricardo felirat? Semmit.
    Gondolom nem véletlen, hogy az összes fotó alá írtál valami kis megjegyzést, az utolsóhoz viszont nem. Pont azért, mert semmitmondó.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák