Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz Tomate #22010 üzenetére

    Az első kettő majdnem ugyanaz. Természetesen az ember nagyon sok képet ellő egy tárgyról, megpróbálja minél több módon ábrázolni, körbejárni, de a végén mindenképp szelektálni kell.
    Érdemes kiválasztani, hogy az ff, vagy a színes legyen. Az ff mellett állna a "korhűség", viszont itt sajnos elrontja az egész ff-et a kotraszttalanság. Kb olyan ez az FF, mint amikor a telefonon vagy magán a fényképezőgépen átállítod ff módba a fényképezést, és aztán ahogy kijött a gépből, úgy mutatod meg.
    A színes is jó, mert jók ezek a katonai színek, és a zöld tónusai, viszont nagyon elrontja a kékes(fehér?) háttér, és a műfény. Maga az ötlet jónak tűnik, de sztem érdemes lenne kivinni fűbe, esetleg sárba(tudod, kicsit háborúsabb környezetbe) a cuccot,nem pedig a szobában fotózni. Esetleg valakit megkérni, hogy rakja oda a kezét, esetleg művért rakni(amit valaki kért itt a napokban :) ), szóval van az egészben fanzázia, és ha még egy kicsit ráfekszel a témára, akkor akár egy nagyon jó sorozatot is tudsz belőle alkotni :K
    Utolsó se rossz. Jó, hogy adtál egy kis monokróm színvilágot az egésznek.Zölddel nem próbáltad? :U

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák