Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#46993) m3ss: szép lehetett élőben.

    (#46992) bubi92: Egyenesítsd ki az alján a torzítást... nézd meg úgy.

    (#47000) Sir Riccio: kicsit olyan a kép hangulata, mintha nem egy pár lenne. Mintha egymástól elhúzódnának a szereplők, miközben ölelik egymást. Legalább is nekem ez jön le. Belsőségesebb lett volna, ha ölbeveszi a vőlegény a menyasszonyt (vagy a férj az arát). Így a szoknya miatt olyan, mintha távolságtartók lennének, mintha elhúzódnának egymástól... A többi képnél is megjegyeztem, mintha feszültek lennének. Hát erre a távolságtartásra gondoltam, ami most látszik a képen.

    (#46994) Fejo: alig bírtam megnézni a képeket, mert itt a munkahelyemen le vanak tiltva a közösségi oldalak. Azért csak sikerült átrágnom magam a rendszeren... pár képen valóban érvényesül a nagylátószög, ahol a közeli sokkal nagyobbnak látszik, mint a kicsit távoli.
    Nem féltél. Állítólag nagyot tudnak harapni, csípni. Persze etetéssel könnyű őket közel tartani...

    (#46988) Clemi: a 2. a legérdekesebb. Az első rendben. A többi nem annyira...

    (#46974) hcs57: khm... profi fényképezés = csalás. Nem a valóságban elkapott pillanatok. Pl. természet fotózásnál etetik/itatják az alanyokat (tehát nem teljesen természetes életterek). Studió fotózás = teljes beállítottság. Olympia ... nem a futás / atlétika az első szempont... hanem hogy nézhessék az emberek HD-ban!!! Modell fotózásnál is a kép az elsődleges, vagyis azért van az esemény.
    A nagyon tutti esküvői fotók egy részénél biztos, hogy nem Piroska a sminkes, és nem Panni néni a fodrász, hanem egy korrekt csapat nyomatja a profin, az összes részletre odafigyelve a helyszín kiválasztásától az utolsó szalmaszálig. És a megrendelő is csak nyekereghet, de úgy pózol, ahogy azt a rendező / fotós / designer v. ki tudja ki beállítja. Tehát itt nem az esemény, hanem a fotózás az első...

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák