Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    Ti aztán nyomatjátok a postokat. Örülök neki, hogy készülnek a fotók. Nemsokára jönnek a színes erdők...

    (#48989) Chapel: igaz, ami igaz, nem lehet minden fotód ütős. Vannak fotók amivel baromi sokat melóz az ember, és mégiscsak neki tetszik a végeredmény.
    Valószínű ez a fotó csak nekem tetszik. Mi már csak ilyen elcseszettek vagyunk. Ilyen kifordult az ízlésünk:


    Ez van és kész.. :DDD

    (#48988) m3ss: az első a faxa. Főleg a később felrakott verzió.
    Ami az ellenfényest illeti... márka jellegzetességek miatt nem tudok segíteni. Coxer elég jól bánik az ellenfénnyel. Szerintem itt is alkalmazhattál volna pro módszert. Felrakod állványra, és két expó. Kit érdekel, hogy a ló közben kisétált? A ló helyes expóval ctrl + c -> ctrl + v lehet.
    De hogy mennyit lehet, és hol visszahúzni, azt neked kell kitapasztalnod. Ez ügyben máshogy viselkedik a C mint a N.
    A fókusztévesztés meg annyi, hogy arra az időre egy kicsit le kell árnyékolni a napot az egyik kézzel. Tokina írtó nagyokat szokott mellé lőni... De mondjuk mr manuel azt írja, hogy ellenfényben téveszthet a gép.

    (#48983) Chance: ebbe több melót kell fektetni. Anélkül nem fog menni. :( Első probálkozásoknak jók, de ennél több kell... technikailag is jobb kell legyen.

    (#48970) forceberg: nekem ez nagyon tetszik. Így kell ezt csinálni.

    (#48960) rumos14: A dünék és a Siófok beach tetszik leginkább a slide showból.

    (#48955) Balinov: én is először arra gondoltam, hogy az a jó, ha kitöltöm a témával a teljes képet. Sok-sok pénzt, időt, és fáradtságot áldoztam rá, hogy fél méterre legyen tőlem a madár, én meg onnan fényképezzem. Erre mindenki azt mondta, hogy túl szűk a kép, nagyobb hely kell ide, meg oda. Itt is az a baj, hogy túlságosan kitölti a két gomba a képet, és azok valahogy nincsenek szinkronba semmilyen harmóniára utaló ponttal. Miért nem áraszt nyugalmat, ami nyugalomban van?

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák