Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#49123) cOxeR: minden nagyon a helyén van. Egyik harmadolóban a baba, a másikban meg a "tökös" kompozíció. Szép a bokeh, jó a feldolgozás. Baba is ideális irányba néz.

    (#49118) forceberg: nehéz téma. Fát fényképezni erdőben úgy, hogy az kiemelkedjen... Szinte lehetetlen. Biztos, hogy ott élőben az emberi szem sokkal jobban leválasztotta a háttérről ezt a matuzsálemet. Ez az egyik olyan téma, aminél az ott láthatókat nem lehet visszaadni, legfelejebb csak törekedni lehet rá. Fotóművész kollégámmal beszélgettünk róla régebben, hogy kell az ilyet csinálni, és ő tele szokta szórni a helyszínt vakukkal. Viszont a nagylátós feeling nagyon jó!

    (#49104) cOxeR: :C <= ez a jel ezután azt jelenti majd: qRv@ jó.

    (#49093) End-ru: a háttérzaj nagyon-nagyon jól szűrhető, maszkolható. Aranyos madárka. Jól berenezett terepnek tűnik így elsőre a képek alapján.

    (#49082) szaby_gyerek: ha "mi kell a népnek" szemmel nézzük, akkor egyértelműen a 4. a nyerő a domborulatok miatt. :K Szinte mindegyik képen van élesség probléma. Ha nagyban felrakod, akkor látszik. Kicsit figyelj jobban oda, hova fókuszálsz. Most nem olvasom át, de a komponálást már mások említették.

    Kaposvár látkép:

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák