Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Sziasztok!

    Megrögzött e-book reader gyűlölőként kaptam kölcsön egy 4th gen Kindlet (01100as) és beleszerettem. A számomra igazán fontos könyvek olvasását nem fogja kiváltani soha nekem, de olyanokét, amikre sajnálnám a pénzt és kölcsönkapom ismerősöktől, vagy ami tanuláshoz kéne, arra pont tökéletes lenne.
    A kérdésem pedig az lenne, hogy melyik olvasót ajánlanátok, ha a következők lennének az elvárásaim (teljes dilettantizmusomból adódó buta kritériumokat kérlek nézzétek el nekem):

    * üzemidő majdnem mindegy, mert kibírom azt is, ha pár naponta kell tölteni
    * háttérvilágítás fontos lenne, mert a kölcsöngépnél hiányoltam
    * belső tárhelyből elég egy 4gbos is szerintem, mert egyszerre max 1-2 könyvet olvasok, amik meg rajta ülnének mint állandó segédlet sem lennének sokan szerintem. Ha van micro-sdt megzabáló verzió az lenne a legjobb arra az esetre, ha rájönnék, hogy mégsem elég nekem a kisebb tárhely.
    * 3g nem kell (ha van egyáltalán olyan), wi-fi pedig nem tudom teljesen, hogy mire jó, így egyelőre azt kérdőjelesen írom ... ti mint állandó használók látjátok, hogy fontos-e vagy sem, ha igen akkor legyen az is benne
    * Tapi vs nem tapi: inkább a nem tapira szavaznék, mert olyat is próbáltam (1-2 percig), de az annyira nem jött be. Meg tudnám szokni ha arról van szó, plusz szótárazásnál biztos jobb, de nem is tudom...
    Ha választani kell, hogy billentyűs vagy tapis akkor az utolsóra szavazok.

    A keret pedig... Mivel érdeklődök csak és ha veszek akkor már jót veszek, ezért nem is a csillagos ég, de nem is a 3rd party kínai műanyagpulcsikból fröccsöntött 100ftos verzió. Nagyjából karácsony környékén lepném meg magam vele szerintem, tehát nem sürgős a vétel, akkor pedig összerakok egy olyanra inkább, ami kihúz minimum egy 4-5 évet mellettem.
    A segítségetek előre is köszönöm!

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák