Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Ferke[HUN] #49543 üzenetére

    Karácsonyi akcióban már biztosan nem veszed meg. December 15-től kivezetik, nem lehet majd kapni új példányokat hivatalos boltban. Steam-en most -80% akcióban van. Ha kell, vedd meg most, mert később nem biztos, hogy kap még valahol ilyen akciót.
    Ha tetszik a játék akkor Ultimate Edition-t vegyél, mert később a dlc-k is beszerezhetetlenek lesznek. Egyébként 1-2 dlc még ebben a kiadásban sincs benne. Ezeket Steam-re már nem is fogod tudni beszerezni.

    Maga a játék live service-es. Vagyis menet közben folyamatosan jöttek hozzá a kiegészítések, eventek. Ezeket csinálva élvezetes a játék. Pont ezért akkor jár legjobban az ember, ha megjelenéskor veszi meg, és folyamatosan játszol vele. Akkor kapod a legtöbb játékélményt. Ha a bezárás előtt veszed meg, akkor a játékélmény nagyobbik részéből egyszerűen kimaradsz.

    Szóval szerintem a legeslegjobban akkor jársz, ha ezt a pénzt most félreteszed és megjelenéskor megveszed a Forza Horizon 6-ot. Érdemes a legnagyobb csomagban gondolkozni, mert később a dlc-ket külön-külön megvéve sokkal többe fog kerülni a játék.

    Vagy vegyél Apró-ról olcsó akciós Game Pass Ultimate-et. Ha kifizetsz egyben kb. 1 évet akkor havonta 2000-2200 Ft körül jön ki. Ennyiért nagyon megéri.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák