Új hozzászólás Aktív témák

  • naiik

    csendes tag

    válasz Coccolino_O #2206 üzenetére

    Official discordon láthatod, hogy a játékról szóló üzenetek 99%-a arról szól, hogy mekkora szar a bsg, mekkora szar a játék, hurr durr flea market, hurr durr bitcoin, nikkaita gib betr srevers, mindenki game designer, mindenki jobban tudja, hogyan kellene elképzelnie Nikitának és a Bsg-nek merre tartson a játék és az 1% a whiteknight akinek minden jó.

    Elmondta már egy-két streamben, hogy ezt nem casual játéknak szánta.

    Előző 2 wipe standard accounttal játszottam, nem élveztem kevésbé mint most.
    De jelenleg elérhetetlen távolságban van a kappa és inkább érezném a miatt hátrányban magam mint egy lvl 4 stash, ami amúgy is felesleges ha nem vagy kényszeres trash tartogató. Egy dolog miatt vettem meg az eodot, minél kevesebbet kelljen questelnem maxos traderekhez.Te pedig morális kérdést állítasz magad elé, hogy megérdemli-e az ÉN pénzem ez a büdös kapzsi szar game developer, ahelyett, hogy ráköltenéd a lelki nyugalmadra az eod upgrade árát és kiélveznéd a hatalmas előnyöket, ha már ennyire imádod ezt a játékot. :F

    Lvl 4 upgrade irreális költség emelésén kívül milyen eget rengető változtatások voltak nem eod játékosok hátrányára? Nem vagyok képben, mert játszom a játékot a theorycraft és '"nyekergés" helyett.

    Nincs szükséged új fegyverekre, de baj a meta, ha nincs új ami eltolhatja a meta állását akkor továbbra is a szar meta hurr durr megy tovább.

    Nem volt kit lelőni mid-late wipe? Nem halott szervereket kell kiválasztani, akkorra már elpárolog a magic bullet XiangJing, a hatodik érzék gránátos 00112445. Mindenki szarásig volt pénzzel, legjobb late pvp eddig.

    Ne várjunk már olyan változásokat ami a casual réteget emeli fel, mert ez a játék még mindig nem arról szól.Aki 2-3 órára ül le 2 naponta az amúgy sem fog nagy progresst véghez vinni, és azok az emberek köré kellene formálni egy játékot ami szó szerint ennek az ellenkezőjére készül(t)?

    Tényleg nem értem, legyen casual de ne, a huszadik slick sem jó, de az sem jó ha nincs huszadik slick, szar bsg de imádom a játékot.

Új hozzászólás Aktív témák