Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    Tegnap megint kicsit mélypontra süllyedtem a játékot illetően. Reggel nyitottam a Mount gyereket, mondom kipróbálom. Egyszerűen nem találom a magyarázatot arra, hogy miért történik az, hogy ha új játékost illesztek a csapatba, teljesen megzavarodik az egész.
    Zsinórban jöttek a vereségek, de valami elképesztő szintű hibák miatt. Szó szerint semmilyen instrukcióra nem reagáltak, a kényszerítőre sem, az ajtó-ablak ziccerek persze rendre kimaradtak, a védők szó szerint botladoztak.

    Elkezdtem kifotózni, mert már magam se akartam elhinni, hogyan lehet az, hogy az ellenfélnél konkrétan minden védő 6 chemen, és ott nem hibázik egyik sem. Csapatchem 90 alatt, mégis leradíroz a pályáról.

    Miután meguntam, hogy agyonver mindenki, készítettem egy új squadot, és láss csodát, minden működött ismét. Semmilyen taktikai beállítás, csak egy default 4-4-2. Ismét elkezdtek elmozogni az addig ácsorgó játékosok, jöttek a gólok, nem balfszoskodtak a védők, nem volt kamutizi, kamu lesérülés, érdekes hogy le tudtam onnantól
    kezdve reagálni a nutmegeket is... Érthetetlen.

    Szóval ha valaki esetleg hasonló helyzetbe kerülne, egy új squad lehetséges, hogy megtöri a csapat működésében “beakadt” loss glitchet. :U

    más:

    Vezet az ellen 3-0ra, majd feljövök 3-3ra, megállítja, majd megszakítja a meccset ès draw! Ezt hogyan kell csinálni???! Nekem ez miért nem win???? (Nem, még dr pontot se kaptam!) Én egyik meccsen betöltés közben bezártam a játékot, kövi inditásnál ki is írja, hogy megszakadt és dnf, meg pontlevonás.

    Tuti van vmi speckó módszer, mert mindennapos, hogy kilépnek és draw!

    [ Szerkesztve ]

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák