Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    válasz Madn!ght #18781 üzenetére

    Ezzel tökéletesen egyetértek.

    Kedvencem egyébként, az unfairben, amikor én benyomom a full pressure-t, mert hátrányba vagyok 1-2 labdával, akkor a csapatom 1 perc alatt full agy és testhalott lesz. Nem az hogy én nekem lesz esélyem góllövésre, de még én kapok be 3-4 gólt ezután. Friendly-ben ez bezzeg tökéletes működik érdekes mód, ott van erő 2-3 támadásra, gyengülök igen, de tudok gólt szerezni akár és még van esélyem nyerni. Itt 100%-os öngyilkosságot hajtok végre, ha megpróbálok kiegyenlíteni.

    Ellenfél benyomja és természetesen teljesen kifáradva is semmi problémája, teljesen csonttá fáradt strikerje keresztül verekedi magát a kipihent De-Light-omon.

    A legeslegjobb egyébként az volt, amikor egyszer csak nézem, a csapatomban mindenki 0-a staminán volt. Mondom mivan, semmi pressure nincs benyomva (nem is volt játék közben rákapcsolva se egy pillanatra), állok a játékossal egy helybe, akinek még maradt egy kevés, mozdulatlanul is világít a csík, hogy égeti a staminát non-stop, megállás nélkül folyamatosan a játék, mert be van bugolva. :C Próbálj nyerni... :D Tökéletes úgy ahogy van. :C

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák