Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz #48613632 #122506 üzenetére

    Megtéveszt téged a zajos kisebbség. Nyilván senki sem veti meg a profitot, de elenyésző azon filmek száma ahol tettenérhetően csak erre utaznak a készítők. Akármekkora trutyi lett a Marvel filmekből például, nem lehet azt mondani a filmjeikre, hogy csak a profitról szól, mert bár értelemszerűen vérprofin kezelik a fogyasztóikat és növelik bevételeiket, látszik az igyekezet arra nézve is, hogy kiszolgálják rajongóikat és kedvükre tegyenek.

    És akkor el is érkeztünk oda, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás. Személy szerint hajlok arra, hogy tyúk, mert a Marvel Studios ha kettészakadna se csinálna egy árva petákot sem a rétestészta szappanoperájával ha nem erre lenne igény. Itt a topikban is rendszeresen elhangzik, hogy se olvasni, se gondolkodni, se semmit nem akarnak az emberek, csak szórakozni, lazulni, kiengedni. Ennek ellenére azonban évről-évre rengeteg film készül amik nem ezen "igények" kiszolgálását tekintik fő céljuknak, jellemzően körülöttük nincs ekkora ricsaj.

    A könyvekkel kapcsolatban szerintem nézz kicsit utána, mert évről-évre a szürkeárnyalatos jellegű, Romana és Denise színvonalát ápoló, főzős akármicsoda és kamu önfejlesztő könyvek viszik a prímet. No meg kérdés, hogy kinek az értelmezése szerint definiáljuk a ponyvát...

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák