Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz j0k3r! #130027 üzenetére

    Lehet, hogy ilyen is van, akinél ez áll a háttérben, de legtöbbször azért az a helyzet (nem akarván megbántani senkit), hogy azok panaszkodnak a legnagyobb hangon, akik a mainstream jéghegyének csúcsánál tovább nem látnak.

    Azért megválaszolnám a költői kérdésedet is: nagyságrendekkel azért nem, de nyilván több készül (2010-ben 7600 filmet jegyeztek IMDb-n, 2019-ben 10900-at). És természetesen abban igazad van, hogy nehezebb, de ez nem csak a számok miatt van így, az élet minden területére általában véve igaz szerintem, hogy sokkal több a zaj, a sallang. Fontos azt is hozzátenni amit Bad Pritt fogalmazott meg nem olyan régen, hogy sokkal több eredeti ötlet van mint a korábbi évtizedekben, ez is együtt jár azzal, hogy több film készül.

    Azért biztos az is szerepet játszik, hogy ki milyen beállítottságú. Én alapvetően optimista vagyok, és bár nem áltatom magam álomképekkel a világ vagy akár csak a filmipar helyzetét illetően, igyekszem a jót meglátni és arra összpontosítani. Azzal is tisztában vagyok, hogy trendi dolog (és könnyebb is) pesszimistának, negatívnak lenni, leszarozni mindent, de azért szerintem nem árt, ha az ember néha megáll és a hiedelmek, érzések helyett szembesíti önmagát a tényekkel is. :)

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák