Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz kcsa #48264 üzenetére

    Nem tudom, h hol vizsgáltatunk mi olajat, de szoktunk. Nem autóba, hanem ipari gépekbe szokás nézetni, főleg, ha eléri az elvi határait és tudni szeretné a cég, h valóban indokolt-e a csere. De itt az olajcsere sok 100k vagy több, ezek beszerzése nem hozzám tartozik, ahogy a vizsgálatok sem, de ha édekel vkit, akkor tudok címet és kb. árat is. Elöljáróba megtippelem, h a vizsgálat annyiba vagy többe fájna, mint az olajcsere egy autóba.

    subaruwrc: ejj... bakker. Rendőrök... ehhh... annó láttuk, ahogy a főútról a hölgy le akart balra kanyarodni, mögötte már állt pár autó. Egy suttyó vagy 80-aé ráelőzött a sorra, hölgyet oldalbakapta. Rendőrök szerint a hölgy is hibás volt, mert meg kellett volna győződnie, h megadták neki az elsőbbséget... hátaszthogy? Kanyarodás közben még balra nézzek, h jön-e egy barom? És ha látom? Akkor tolassak? Röhej volt az is.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák