Új hozzászólás Aktív témák

  • vass17

    tag

    Sziasztok!

    Sajnos ismét kényszert érzek, hogy megosszam a tapasztalatomat a Xears TD-III-al kapcsolatban. Korábban írtam róla, hogy elég nehezemre esik megszokni a behelyezést, hiszen nagyon érzékeny és nehéz megtalálni az ideális helyzetet.
    A "driver flex" jelenség ugyan mindig zavart, de mivel sok helyen írták, hogy nincs hatással a fülhallgató élettartamára, ezért megpróbáltam nem észrevenni. Csak a jobb oldalival volt ilyen gond és egészen véletlenül múlt héten tönkre is ment ez az oldal: a jelenség pedig, hogy ha behelyezem, általában nincs hang, ugyan van amikor visszatér egy pillanatra, de alapvetően nem működik.
    Mondhatnom sem kell, nem kicsit csalódtam, hogy sikerült megint egy problémát a nyakamba venni, főleg ahhoz képest, hogy 2 hónap alatt alig használtam.

    A kérdésem az lenne, hogy minden Td-nél előjön a driver flex jelenség? Ha igen, akkor valahogy meg kellene próbálnom garanciálisan kicseréltetni egy másik modellre, mert ezek rendszeresen tönkre fognak menni. Van olyan Xears, aminél kevésbé zavaró a jelenség?

Új hozzászólás Aktív témák