Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz beltram #28327 üzenetére

    beltram: lábfej felső részén nyomott esetleg? Akkor túl szoros fűző ( bár a tempódhoz az kell :DDD ). Ha meg a túl hosszú nyelv a gond, akkor olló. Jó a kép vagy a modell név? A képen egy vastag nyelvű Huaka 1 van? :F Látod nem vagyunk egyformák... nekem kényelmes. Egyedül a csillapítása lehetne még extrémebb nekem. De nagyon érdekes ez a dolog, mert a Clifton 1 is vékony nyelv+fűző és azzal sem volt gondom. Én is azt mondom, hogy a bolti próba valóban nem elég, sajnos az első 21 után derül ki mi a helyzet :(

    Upo: azonnal indulok egy WAVE INSPIRE 13-ért, mert 5:00 körül már nincs kedvem beszélgetni, alatta pedig már keményen dolgozok. Leírásából is olvasom, hogy kivehetek 1 edzést nyugodtan, akkor is megmarad a szintem :D ("Futáshoz aszfalton, heti 3-6 alkalommal, 10-14 km/h sebességgel.")

    Most, hogy lehűlt az idő ugyanazt a teljesítményt hozom, mint melegben. Úgy vettem észre, hogy nincs már rám hatással, hogy 30 fokban futok vagy 15-ben. Ugyanazok a 48-49 körüli 10K jönnek elő 170hrm-en városban. A legutóbbi kicsit gyengébb lett 51. Ha valakit bekövetek, akkor sokkal jobb az idő is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák