Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Legyen mindenféle példa leírok egy nem annyira jóleső edzést pár gondolattal. A fm-omon felbuzdulva kinéztem egy enyhén ambíciózus edzést mára, 6 x 1 mérföld (ilyen volt a példa, tökmindegy) tempó, ez 4:10-et jelent az 51-es vdot értékemhez, 1 perc pihenővel. Oké elkocogtam Margitszigetig. Nem mondom, hogy nem aggódtam egy kicsit.
    Hát, maradjak finom és diplomatikus, kell ezt még szoknom. Strava Garmin

    Ami tanulság:
    - Tegnap kalóriadeficitben voltam, éjfélkor megéheztem és betoltam egy doboz Aldis gyümölcsszeletet (az aszaltgyümölcsös) azzal szerintem kihoztam 0-ra kb. Tegnap gyakorlatilag kiesett teljesen a fehérje, minimális zsiradék délelőtt (olajos kaja inkább nem is mondom), nem tudom 1 nap számít-e (tehát a fehérje hiánya vagy kevés zsiradék), ritka az ilyen.
    - Ma délelőtt ettem valami zöldséglevest (nem sokat) délután meg valami kókuszos gabonapelyhet (80g?) tejjel, alapvetően szeretem az ilyesmit, csak úgy ellenni elég meg laza futáshoz pont jól érzem magam tőle, de azt hiszem erősebb efforthoz kicsit vékony, így érzésre.. A tegnapit is figyelembe véve lehet, hogy ma délre bátrabban kellett volna egyek.
    - Amiről már volt szó, hogy a Daniels pörgősebb edzései hobbistának kicsit nehezek lehetnek, lehet, hogy ez is ilyen helyzet. Mostanában megyek Adidasos edzésre hétfőnként mindegyre és azt látom, hogy elég sokan erősebbek nálam sprintben páran keményen rámvernek egy résztávban pedig magasabb távon nem dicsekednek eredményekkel, nekem az az érzésem erős lemaradásom van erőben, robbanékonyságban, legalábbis fiatalokhoz viszonyítva. Hogy ez genetika vagy edzés nemtom, lehet mindkettő, érzésre az utóbbi biztosan mert gyorsabb edzéseket sosem csináltam konzisztensen csak idényszerűen pár hétig aztán vagy letargia vagy sérülés mindig megállított. Kíváncsi vagyok ha konzisztensen tolnám mondjuk 3-4-5 hónapig minden héten legalább 2 akármilyen gyorsabb edzés, akár csak a rendszeres repülők, ezen mennyire segítene. Az tény, hogy lassan ott tartok, hogy a FM tempóm fölött nekem nincs élet mert meghalok :) ami hülyén hangzik, papíron van még 10k, 5k stb stb tempó ezek fölött de én nem bírom kifutni őket.

    Ez elég meghalós volt ma, az életemért küzdöttem a makacsságom kellett, hogy befejezzem de rezgett a léc párszor, csak asszem még sosem hagytam abba edzést gondoltam ha nem muszáj nem kezdem el most.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák