Új hozzászólás Aktív témák

  • Aristeus

    tag

    válasz tomcica #3951 üzenetére

    Rendben!
    Mondjuk az utolsó 3 futásom eredményét majd leírom. Az jó lesz kiindulási alapnak, hogy mire is számíthatok a félmaratoni távon.
    Jelenleg csak a 2 órán belüli idő a cél a félmaratonnál, ahhoz gondolom inkább ilyen 3-4K tempók, közötte 1K pihenők kellenek. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire leszek ott jó.
    Mondjuk inkább az 5-10K felé kacsintgatok, persze csak hobbi szinten, (család és munka mellett max. 3-4 edzés fér bele) meg a testfelépítésem is inkább a rövidebb ideig tartó, de több erőkifejtéssel járó dolgokra tesznek alkalmasabbá. 188cm, 88kg, mezomorf alkat és ennek a pozitív és negatív velejárói: természetesen széles váll, a vállaknál jóval keskenyebb csípő, az izomzat gyorsan reagál az edzésekre, alacsony nyugalmi pulzus, alacsony vérnyomás, viszont az izmok nem nagyon rugalmasak, szóval sokat kell nyújtani. Nagyon sokat. :)
    Valamint a 10+ éves focis múltamnak köszönhetően bírom a magas pulzussal járó szenvedést is. :D

    Ha annyira durva lesz a 200-as ismétlés, akkor lehet bekötöm éjszakára a számat, mert ha éjjel sikongatok és felébred a kislányom, akkor a feleségem biztos kirak a kutya mellé aludni, hogy ott vonyítsak... :DDD

    Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

Új hozzászólás Aktív témák