Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    Felenk ma 200-as nap van,porgos...a tini skacoknak megkezdodott az elezes,tegnap futott az egyik lany (Noemi) 800m-en uj PB-t elso idei versenyen.Azt az oromot :K mondtam is neki,hogy nyugodjon meg van 4het elezesunk meg,en tobbet varok legalabb meg 4-6mp gyorsulast ;] (csak hogy ne korlatozza be nagyon magat).
    Osszel 3:16-os PB-bol jott hozzam,h heti ketszer (kedd es csutortok) delutan tudnank-e egyutt dolgozni. Megoldottam,bele integraltam a mi edzesunkbe,igy volt amikor futott velunk,volt h pihent amig mi mentunk intervalt ...a lassu pihenonket a resztavok kozott hozzaigazitottam igy 4perces 800m piheno lett...az ugye 5:00p/km iram (neki az volt a 6x800m epitkezes konnyu tempocska,piheno 400m extra laza kis seta is..addig mi lezavartunk egy 1000m gyorsat). Csutortokonkent emelkedozes 45perc ott szetesett maradek 15perc kitores fel,seta le,masik alkalom 200-as porges a mennyiseg oldalarol 20x200m/200m-al kezdtunk joleso porges 50-47mp...majd bele pusztult fejben amikor a harmadiknal meg beszoltunk neki h "mar csak 17db van" :DDD
    A banda befogadta,kemeny csaj. Koztes napokon van heti 2x roplabda edzese,de szokta meselni,hogy a mi edzesunkhoz kepest az laza jatek. Valamint amikor kijut,foleg otthon hetvegen akkor fut 30-60perc konnyed jolesot.
    Nos tegnap 2:56-al korosztalyos iskola bajnok lett,volt egy kemeny ellenfele akivel meg kellett kuzdenie egesz 600-ig uldozte Timi-t,majd meg az utolso kanyar elott kilepett es 5mp-vel gyozott. Mondtam neki h az egyenesben elozzon,mert a kanyarban tobb energiat veszit,ugyanugy az ellenfelet is rakenyszeriti h a kanyar kettes palyan elozzon vissza v. probalkozzon (szoval el lett latva minden apro trukkel ;) na jo konyokolni nem buzditottam,nekem az nem fair).
    Tovabbjutott a regionalis versenyre,az valamikor 3-4het mulva lesz meg nincs kiirva. Ott mar mindenki tud 3perc alattit,szoval az lesz az igazi melyviz.
    Megkezdik ma a tavaszi szunetjuk,igy rendhagyo modon be tud szerdan ugrani.Neki nem 15db 200m a penzum,hanem minden masodik (igy tobbet is pihen) cserebe 42-39 kozott kell taposni. Mar elore fel :DDD (az jo jel,akkor komolyan veszi) persze nem lesz gond,KJViktor majd adja neki az iramot,neki ezen megy a 15db iparos,semmi cibalas.Mi meg 35-37en utazunk,egyutt futjuk mindet,celban bevarjuk es egyutt pihenunk.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák