Új hozzászólás Aktív témák

  • stefyY

    őstag

    válasz HKorn #98939 üzenetére

    Aerob hiány? Akkor többletem van belőle állandóan, hogy a rosszbaj kerülget, küldök fénypostával szívesen. :DDD

    LanyUs: Ó, ha a gyorsulás ilyen egyszerűen működne... :U Azzal egyet kell értenem, hogy 50 alatt már azért minden szekundum ajándék.

    xy.zsolt: A nyújtás és alvás egyértelmű, planket sosem próbáltam, valszeg nem is fogom, de valami normális étkezés sem árt. ( hetek óta "moslékot" zabálok a stressz miatt szerintem az itt jelenlevőkhöz képest, ezzel kell valamit kezdenem. )

    Spacekombajn: Gyors aerobot az "alapozós" futások nem adnak? Mármint nekem most 5:20-at ír "base" tempóknak garminka, azt 60 percig olyan 75% hrmax körül futom, tehát semmi extra. HKorn ha nem kér sokat, adok belőle, cserébe dobj megy egy kis anaerobbal. :R :DDD

    fateless: Célozd meg a 30-at. :R Enni szerintem mindannyian szeretünk, az az egész fogyás/formálódás procedúra kétharmada-háromnegyede, nem is az edzés, ez a bajom... :DDD A lelki részét meg hát köszönöm, de "csak" fülig szerelmes vagyok, az időzítés nem a legtökéletesebb, ennyi a probléma... :U :P Ellen kell futni, megold az mindent is. Vagy nem.

    A karnitint meg mindenkinek is ajánlom, a gymbeames nem bántja a hasam, 50 gramm körül tolok be egy héten kb. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Új hozzászólás Aktív témák